Elbilernes Hus

Navigation

Forside

Bil sortiment

Leasing af elbil

Finansering af elbil

Information

Kontakt

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på de mest stillede spørgsmål der kan forekomme ved køb af en elbil hos Elbilernes Hus.

Hvor får i bilerne fra?

Vi har et bredt netværk af pålidelige leverandører spredt ud over det meste af Europa. Via disse leverandører er vi i stand til, at tilbyde dig lige præcis dén elbil der passer bedst til dine ønsker.

Hvor lang tid går der fra bestilling til levering?

Vi er som oftest i stand til, at levere din nyligt bestilte elbil indenfor 2 måneder. Sommetider kan vi også levere den endnu hurtigere, og andre gange kan der gå lidt længere tid. Det afhænger af modellen, dine ønsker, samt efterspørgslen på modellen på bestillingstidspunktet. Uanset hvad, sørger vi for at holde dig nøje opdateret under hele forløbet!

Er der garanti på min nye elbil?

Der er altid garanti på din elbil, hvis du har købt den igennem os. Nok er elbilerne brugte, men de er som regel højest et par år gamle når vi tager dem ind. Derfor vil elbilen stadig være indenfor den oprindelige fabriksgaranti når du som kunde køber din elbil hos os.

Kan man komme og besøge jer?

Ja det kan man! Vi er altid glade for, at få besøg og tale om elbiler og muligheder på markedet. Vi er dog ikke som en traditionel bilforhandler, og vi har ikke altid elbiler holdende hos os. Derfor anbefaler vi, at du kontakter os inden. Så er du sikker på, du ikke kører forgæves.

I skriver at i sælger min gamle elbil gratis. Hvordan skal det forståes?

Ja det er rigtigt, at vi sælger din gamle elbil helt gratis så længe du køber din nye elbil hos os. Vi køber ikke din gamle elbil, men vi tilbyder dig en  kommissionsaftale, hvor vi sælger din bil uden omkostninger for dig. Dermed behøver du kun, at koncentrere dig om din nye elbil!

Kan man skrive sig på venteliste hos jer?

Ja det kan man! Vi får sommetider helt nye modeller ind, som der er en meget stor efterspørgsel på. Leveringstiderne er ofte lange på disse helt nye modeller, men skriver du dig op på ventelisten, kontakter vi dig så snart vi har en bil til dig. Det koster ikke noget for dig, og det er helt uforpligtende.

Har du stadig spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os, vi står klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag

Hvem er Elbilernes Hus?

Med en stigende efterspørgsel i Europa på elektrisk drevne biler, og øget fokus på miljøet vil det kun være et spørgsmål om tid før, at den Danske regering igen vil gøre det mere attraktivt, at være elbilejer i Danmark.

Vi er et ungt team med den samme fælles passion for elbiler. Vores interesse har gjort, at vi allerede er på forkant når regeringen en gang trykker på knappen, og vi har sat os ind i tingene lang tid forinden. Igennem tiden har vi formået, at få opbygget et bredt netværk af forhandlere rundt i Europa, og af den grund har vi mulighed for, at skaffe dig lige præcis den elbil du vil have!

Se vores biler

Din besked er sendt