Elbilernes Hus

Navigation

Forside

Bil sortiment

Leasing af elbil

Finansering af elbil

Information

Kontakt

Hvem er Elbilernes Hus?

Med en stigende efterspørgsel i Europa på elektrisk drevne biler, og øget fokus på miljøet vil det kun være et spørgsmål om tid før, at den Danske regering igen vil gøre det mere attraktivt, at være elbilejer i Danmark.

Vi er et ungt team med den samme fælles passion for elbiler. Vores interesse har gjort, at vi allerede er på forkant når regeringen en gang trykker på knappen, og vi har sat os ind i tingene lang tid forinden. Igennem tiden har vi formået, at få opbygget et bredt netværk af forhandlere rundt i Europa, og af den grund har vi mulighed for, at skaffe dig lige præcis den elbil du vil have!

Af samme grund er de fleste af de elbiler vi sælger, med oprindelse i andre Europæiske lande end Danmark. Men hold dig ikke tilbage af dén grund. Bilernes garanti er den samme uanset, hvilket europæisk land den stammer fra, og skulle der være noget i vejen med bilen kan du bare indlevere den hos os – så klarer vi resten, så længe den stadig er omfattet af producentens garanti.

Vi har lige siden elbilerne fandt frem til de Danske veje, haft en passion for disse elektrisk drevne køretøjer, og vi har været involveret med elbilerne lige siden. Dét har efter flere års erfaring gjort os til eksperter på området.

Vi bestræber os på, at levere den bedste service indenfor bilbranchen, og gør alt hvad der står i vores magt, for at skaffe lige netop dén elbil du måtte foretrække.

Se vores biler

Din besked er sendt